18. června 2012

Kuřecí prsíčka s broskvemi

4 porce vykostěných kuřecích prsíček, 2 čerstvé broskve,4 plátky toastového sýra, 2 stroužky česneku, trochu majoránky, 0,5 lžičky mleté sladké papriky, 3 lžíce oleje, sůl, pepř
Kuřecí prsíčka lehce naklepeme a potřeme dvěma lžícemi oleje smíchaného s trochou soli, pepře, prolisovaným česnekem, trochou majoránky a na hodinu uložíme do chladničky. Potom je osmahneme na oleji v nízké remoskové míse po obou stranách. Na ně pak poklademe oloupané a na plátky nakrájené broskve, obložíme pokrájenou cibuli. K cibuli pak přidáme opět stehýnka, spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, podlijeme nepatrně vývarem a za občasného podlévání zbytkem vývaru dusíme stehýnka doměkka a omáčku do zhoustnutí. Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží a se zeleninovým salátem.

Žádné komentáře:

Okomentovat