2. června 2010

Kuřecí salát

2 kuřecí prsíčka, 4 lžíce rybí omáčky, 4 lžíce citrónové šťávy, lžíce cukru, pepř, sůl, hlávka zelí, 2 mrkve, 1 malá cibule, 4 lžíce koriandru, 2 lžíce arašídů
na zálivku : 2 stroužky česneku, lžíce cukru, 3 lžíce chilli pasty, 3 lžíce rybí omáčky, 3 rýžového octa, 6 lžic vody

Kuřecí maso uvaříme ve vodě s rybí omáčkou a po vychladnutí jen nakrájíme. Smícháme rybí omáčku s citrónovou šťávou, cukrem, pepřem, vmícháme zelí, mrkev, cibuli, kuřecí maso, koriandr a necháme alespoň 2 hodiny marinovat. Ozdobíme oříšky a podáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat