Na másle zpěníme na kolečka pokrájenou cibuli, přidáme špetku cukru a necháme zkaramelizovat do zlatova. Zalejeme vývarem, přidáme víno, pepř a povaříme asi čtvrt hodiny. Plátky bílého chleba opečeme. Polévku přelejeme do zapékací mísy , navrch položíme plátky chleba , hustě posypeme sýrem a zprudka zapečeme v troubě. Na talíři posypeme jemně nakrájenou pažitkou a petrželí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
31. května 2010
Francouzská cibulová polévka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat