Jednu kapustu nakrájíme nadrobno a vložíme do hrnce, společně s uzenými žebírky.Druhou kapustu spaříme, vykrojíme košťál a oddělíme jednotlivé listy. Z mletého masa, vajec soli, pepře a zpola vařené rýže připravíme směs, kterou kapustové listy plníme. Zavinuté listy pak vložíme na žebírka s pokrájenou kapustou, přidáme rajský protlak, kečup a rozdrobený bujón. Podlijeme vodou, poklademe nakrájenými rajčaty a vše dusíme pod poklicí do měkka. Plněné kapustové listy vyjmeme a ostatní nakrájenou kapustu se šťávou zahustíme jíškou. Povaříme a podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
31. května 2010
Plněné zelí
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat