Ma másle osmahneme
zeleninu a vložíme osolené čtvrtky kuřete. Za podlévání dusíme asi 40 min. Maso
vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vodou,
přidáme muškátový květ, nastrouhanou citrónovou kůru a citrónovou šťávu.
Dochutíme cukrem a povaříme 6 min. Nakonec zamícháme smetanu s rozkvedlanými
žloutky. Již nevaříme. Vložíme maso a necháme prohřát.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. května 2012
Kuře s vinnou omáčkou
kuře,
70 g másla, 150 g celeru, mrkve a petržele, hladká mouka, 1/8 l bílého vína,
muškátový květ, citrón, cukr, 2 žloutky, 2 dl smetany
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat