400
g kuřecího masa, 3 lžíce sádla, vejce, lžička škrobu, sůl, 100 g konzervovaného
chřestu, lžíce bílého vína, lžička zázvorového oleje, půl šálku vývaru, trochu
Glutasolu nebo Glutavitu, petrželová nať
Kuřecí maso po
vykostění nakrájíme na kostičky a smícháme s vejcem, škrobem a solí. Připravíme
si uvařený nebo konzervovaný chřest nakrájený na malé dílky. Na pánvi rozpálíme
sádlo, vložíme maso kuřete a osmahneme za stálého míchání. Dochutíme vínem,
Glutasolem, lžičkou zázvorového oleje a soli. Nakonec přidáme půl šálku vývaru
a chřest a za opatrného míchání zahustíme trochou máčeného škrobu. Hotový pokrm
přizdobíme petrželovou natí.
Žádné komentáře:
Okomentovat