Na oleji s trochou sádla zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky o velikosti cca 2x2 cm. Když se maso zatáhne, přidáme koření, které necháme trochu na tuku restnout, aby pustilo větší sílu, přidáme kečup a také trochu zarestujeme. Pak přilijeme trochu vody a dusíme jako běžný guláš. Když maso změkne osolíme a přidáme fazole i s nálevem. Dle potřeby dohustíme škrobovou moučkou rozmíchanou ve vodě. Dusíme ještě asi 5 min. Na talíři zdobíme pokrájeným pórkem a podáváme s tmavým chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. března 2010
Mexické chili
35 dkg vepřové maso (kýta,nebo plec) ,2 plechovky červené fazole,cibule 3 velké,sůl,pepř,kmín, majoránka, chilli, paprika, kečup, woršestr, trochu škrobové moučky (asi 1 lžíce), pórek na ozdobu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat