Z vajec, mléka, soli, oleje a mouky si připravíme středně husté těstíčko. Jednotlivé lusky osušíme v utěrce, obalíme v mouce a namáčíme v připraveném těstíčku. Smažíme je do zlatova ve větším množství horkého oleje. Podáváme jako samostatný pokrm nebo jako doplněk k hovězímu či skopovému masu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. března 2010
Fazolové lusky v těstičku
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat