Hovězí nakrájíme na drobné kousky, které osmahneme na oleji. Osolíme , opepříme a lehce zasypeme paprikou.Podlejeme trochou vody a dusíme do měkka. Jakmile maso změkne přidáme utřený česnek a ještě chvilku podusíme. V druhém kastrolku osmahneme na oleji dvě lžičky hladké mouky. Otevřeme konzervu hrášku, odlejeme část nálevu a hrášek vsypeme do kastrolku na jíšku a osolíme. Krátce povaříme za stálého míchání. Vzniklou kaši servírujeme na talíři spolu s dušeným hovězím masem. Možno doplnit krajíčkem chleba a jedním nebo dvěma půllitry piva.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. března 2010
Hrášek s hovězím
konzerva zeleného hrášku,15 deka hovězího zadního,stroužek česneku,mletá paprika,sůl,pepř mletý,hladká mouka,olej
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat