4 lžíce másla, 2 cibule, 2 mrkve, feferonka, 2 stroužky česneku, lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce hladké mouky, 1 l zeleninového vývaru, šálek červeného vína, 500 g fazolí, lžička tymiánu, 350 g vařených těstovin, špetka soli, špetka pepře
Na tuku zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a orestujeme. Poté přidáme najemno nakrájenou feferonku, utřený česnek, osolíme a krátce podusíme. Přimícháme rajčatový protlak, zaprášíme moukou, dolijeme zeleninovým vývarem a červeným vínem a vaříme 10 minut. Přidáme fazole, tymián a prohřejeme. Poté jemně vmícháme uvařené těstoviny, které jsme si uvařili dle návodu na obalu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat