120 g fazolek ve slaném nálevu, lžíce rajčatového protlaku, sůl, malý stroužek česneku, lžička oleje, lžíce strouhaného sýra
Do teplého oleje přidáme na plátky nakrájený česnek, několikrát zamícháme a přidáme překrájené zcezené konzervované fazolky. Podlijeme 2 lžícemi nálevu, přidáme rajčatový protlak a krátce podusíme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat