150 g malých šalotek, 60 g másla, lžička soli, 0,5 lžičky cukru, 6 stonků petrželky, hlávkový salát, 600 g mladého hrášku
Cibulky oloupeme, na mírném ohni podusíme na másle až zesklovatí. Přidáme sůl, cukr, 1/8 l vody a nať petrželky. Salát rozkrojíme na čtvrtky, také pevné srdíčko rozkrojíme na čtvrtky, každý kus pevně svažeme nití. Položíme na šalotku, navrch dáme hrášek. Dusíme dalších 10 minut. Petrželku a niť odstraníme, zeleninu zlehka promícháme, dochutíme a podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat