300 g červených fazolí, 2 cibule, sůl, 150 g anglické slaniny, balení Vitany - plněné papriky, 2 mrkve, 3 brambory
Červené fazole necháme aspoň 3 hodiny namočené. Poté slijeme vodu, propláchneme. Fazole vložíme do papiňáku, zalijeme dostatečným množstvím vody (cca 2, 5l), ochutíme solí a nasypeme celý pytlík Vitana šikovné recepty plněné papriky. Fazole vaříme v papiňáku asi 40 minut.Mezitím nakrájíme slaninu na větší kousky, nadrobno nakrájíme cibulku. Obě suroviny dáme osmahnout na pánev. Oloupeme brambory a překrojíme na čtvrtky, mrkev oloupeme a překrojíme na 2 - 3 ks.K fazolím do papiňáku přidáme cibulku se slaninou, brambory a mrkev a necháme ještě asi ještě 10 minut v papiňáku vařit.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat