150 g hrachu, cibule, lžíce másla, 2 žloutky, sůl, pepř, 500 ml vývaru, 3 lžíce krupice
Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli. Zalijeme vývarem, přidáme kari a hrách, kterou uvaříme doměkka. Měkký hrách propasírujeme, přidáme krupici, žloutky, sůl pepř. Utvoříme lívanečky, které na rozehřátém oleji usmažíme dozlatova.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
9. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat