100 g sojových plátků, trocha hladké mouky, tuk
marináda : 600 ml vody, 4 stroužky česneku, cibule, masox, lžíce oleje, 0,5 lžičky soli, pepř
Vodu přivedeme k varu, přidáme ostatní suroviny, krátce povaříme a vložíme sójové maso.Sójové plátky povaříme asi 15 minut, odstavíme a necháme 30 minut bobtnat, pak maso scedíme a necháme okapat. Okapané plátky sóji opepříme, obalíme v hladké mouce a na rozehřátém tuku zvolna pečeme, po obou stranách, dozlatova.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat