400 g fazolí, 500 g brambor, cibule, tuk nebo olej, mletá paprika, celý pepř ,nové koření, bobkový list, hladká mouka, petrželová nať
Fazole namočíme přes noc do studené vody a druhý den v této vodě doměkka uvaříme. Brambory očistíme a nakrájíme na kostičky. Nadrobno nasekanou cibuli zpěníme na rozpáleném tuku, přidáme brambory a osmažíme. Potom přidáme mletou papriku, fazole, pepř, nové koření, bobkový list a nasucho opraženou mouku. Všechno podlijeme vývarem z fazolí a dusíme do měkka. Nakonec osolíme a můžeme ochutit nasekanou petrželovou natí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat