300 g anglické slaniny, 250 g fazolí, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, 2 cibule, 2 lžíce sójové omáčky, špetka soli, špetka pepř
Fazolky dáme vařit do osolené vroucí vody a vaříme je dokud nejsou měkké. Poté je scedíme a necháme okapat. Cibuli si oloupeme, nadrobno nasekáme. V hrnci si rozpálíme olej, přidáme cibulku, orestujeme, nakrájíme anglickou slaninu na kostičky, přidáme k cibulce a také orestujeme. Poté slaninu s cibulkou zaprášíme moukou, přidáme fazole, ochutíme sójovou omáčkou, osolíme, opepříme, přidáme najemno nastrouhaný česnek, podlijeme a necháme dusit. Podáváme s brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat