2,5 hrsti pohanky, 2 hrsti cizrny, lžíce másla, cibule, 8 stroužků česneku, 100 g anglické slaniny, červená paprika, špetka soli a pepře, lžíce sójové omáčky
V 1 l vody vaříme cizrnu asi 20 minut a na posledních 5 minut přidáme propláchnutou pohanku. Na másle zpěníme cibuli a česnek a slaninu, pak přidáme červenou papriku. Nakonec přidáme uvařenou pohanku s cizrnou a dochutíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat