bylinková sůl, lžička olivového oleje, 250 g bylinkového tofu
marináda :3 lžíce smetanového jogurtu, 2 lžíce sojové omáčky japonské. 8 oliv se sýrovou pastou
Na recept použijeme bylinkové tofu, které rozkrájíme na plátky a jen mírně posypeme bylinkovou solí.Připravíme si marinádu. Olivy nastrouháme na jemném struhadle, promícháme se sójovou omáčkou a jogurtem.Plátky tofu potřeme marinádou, uložíme na talíř a zbytkem olivové marinády zalijeme. Necháme stát 30 minut.Bylinkové tofu i s marinádou zprudka osmahneme na lžičce olivového oleje - z obou stran. Stačí 2 - 3 minuty. Bylinkové tofu v olivové marinádě podáváme teplé i studené jako chuťovku. Chutná dobře samotné, ale i s bramborovou kaší jako hlavní chod. Na talíři můžeme tofu dozdobit čerstvou nebo sterilovanou zeleninou, případně olivami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat