2 šálky loupaného hrachu, sůl, 0,5 šálku mléka, 2 stroužky česneku, 1/4 lžičky majoránky, lžička petrželky, lžíce másla
Opraný, předem namočený hrách uvaříme, metlou rozšleháme nebo prolisujeme, případně mixujeme s ostatními přísadami. Až je hotovo podáváme na talíř a jako ozdobu dáme navrch petrželku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat