500 g čočka, divoké koření, 8 kuliček pepř celý, 3 bobkový list, 5 kuliček nové koření, šlehačka 33 %, sůl
Čočku přebereme, namočíme do studené vody (nejlépe přes noc) stačí tak 2 hodiny. Poté ji ve stejné vodě uvaříme do měkka bez soli!! Zahustíme šlehačkou - nejlépe trochu starší kyselejší - přirozeně se to samo zahustí a nakonec osolíme. Papáme s jakoukoliv přílohou, dobrá je samotná nebo se smaženou cibulkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat