balení mražených fazolových lusků, cibule, 3 stroužky česneku, 20 g másla, sůl, 4 lžíce kečupu, mletý pepř
Mražené fazolové lusky vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme do poloměkka. Scedíme a necháme okapat. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a nakrájený česnek, vložíme okapané fazolky, dle chuti osolíme a opepříme a potom krátce orestujeme. Po chvíli přidáme kečup a podusíme. Jako přílohu podáváme vařené brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
9. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat