500 g zelených fazolek, 4 vejce, kousek másla, lžíce oleje, mletý pepř, sůl
Fazolky očistíme (nebo použijeme mražené), vložíme do hrnce, podlijeme trochou vody a podusíme. Když jsou fazolky měkké, přidáme k nim malý kousek másla, osolíme je a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej, postupně do ní jedno vejce po druhém rozklepneme a upečeme volská oka, která lehce osolíme a opepříme. Fazolky rozdělíme na talíře, na každou porci položíme jedno volské oko a ihned podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat