4 šálky vařených fazolí, cibule, vejce, lžička cukru, sůl, oregano, pepř, strouhanka, olej a trocha hladké mouky, rajský protlak
Uvařené fazole rozmačkáme a smícháme s orestovanou cibulkou, solí a pepřem a jednou lžičkou oleje. Promícháme a přidáme vejce se strouhankou. Vypracujeme hmotu a tvarujeme z ní koule. Smažíme dozlatova, odkládáme do teplé trouby. V kastrolu si z protlaku, cukru, oregana, soli a trochy hladké mouky uvaříme omáčku. Na talíře rozdělíme koule a přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat