1 000 g hrachu, 200 g škvařeného sádla, 20 g soli, 500 g kysaného zelí bez nálevu, voda dle potřeby
Propláchlý hrách zalijeme vodou a necháme přes noc bobtnat v ledničce. Hrách vaříme zvolna doměkka. Uvařený, scezený hrách mírně osolíme, promastíme polovinou sádla. Při podávání omastíme druhou polovinou sádla a promícháme s kysaným zelím.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat