300 g bílých fazolí, 200 g žampionů, cibule, 250 ml zakysané smetany, hladká mouka, sůl, máslo
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka. Zpěníme na másle cibulku, přidáme pokrájené žampiony, měkké fazolky a podusíme. Zalijeme trochou vody, ve které jsme vařili fazole. Zahustíme předem připravenou jíškou. Dochutíme smetanou zakysanou, přisolíme. Příloha jsou brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat