dle chuti česnek, sůl, mletý pepř,
petrželka
a bazalka , 200 g čočka, 200 g rajčata sterilovaná, 2 cibule, olej, 2 dl víno bílé, 100 g parmazán
Čočku namočíme do vody a pak téměř doměkka uvaříme. Cibuli nakrájíme a část na oleji osmahneme. Přidáme i část nakrájeného česneku, zalijeme vínem a necháme trošku zredukovat. Potom přidáme rajčata, osolíme, opepříme a necháme svařit až vznikne pyré. Zbytek cibulky osmahneme i s česnekem na oleji, přidáme čočku, osolíme a prohřejeme. Vmícháme pyré, petrželku, bazalku a podáváme sypané parmezánem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat