250 g červené čočky, 3 větší rajčata, olivový olej, stroužek česneku, sůl, zelená petrželka
Červenou čočku uvaříme doměkka. Na olivovém oleji osmahneme na kousky nakrájená rajčata s jemně pokrájeným česnekem. Přidáme uvařenou čočku, osolíme dle chuti a vmícháme jemně posekanou zelenou petrželku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat