2 dl zakysané smetany, 500 g kysaného zelí, olej, 2 cibule, 100 g sojových kostek, 70 g rajského protlaku velká, stroužek česneku, sladká paprika, majoránka, bujón zeleninový, kmín, sůl
Do 7 dl vody dáme rozpustit bujon. Uvedeme do varu, přidáme sójové maso a vaříme 30 minut.Na rozehřátém oleji osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno, přikryjeme a 10 minut dusíme. Potom přidáme protlak, mletou papriku a opražíme. Přidáme okapané sójové maso, posypeme kmínem, majoránkou, osolíme a základ guláše dusíme 10 minut. Potom přidáme překrájené zelí, podlijeme trochou horké vody a společně dusíme 20 minut. Segedínský guláš ze sójového masa nakonec ochutíme prolisovaným česnekem a zalijeme kysanou smetanou. Segedínský guláš ze sójového masa podáváme tradičně s houskovým knedlíkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat