400 g konzerva zelených fazolek, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, 2 lžíce hladké mouky, dle chuti kečup, celý mletý pepř, bobkový list a sůl, dle potřeby drůbeží vývar
Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji, podlijeme vývarem, přidáme kečup, koření a zahustíme moukou. Vaříme 5 minut, až omáčka zhoustne, přidáme okapané fazolky a ještě vaříme 3 minuty.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat