150 g celého hrachu, 200 g kyselého zelí, 10 g oleje, 20 g cibule, sůl
Přebraný hrách propláchneme studenou vodou, namočíme do studené vody a necháme 3 hodiny bobtnat. Pak jej v téže vodě uvaříme doměkka, necháme odkapat, osolíme a rozdělíme na talíře. Omastíme jej drobně nakrájenou, na oleji usmaženou cibulí a přiložíme porci prohřátého odkapaného kyseného zelí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat