500 g fazolek, 1/8 l smetany, lžíce hladké mouky, lžíce másla, 3 lžíce nadrobno nakrájeného kopru, sůl
Nakrájené fazolky podlité vodou dusíme doměkka. Potom je zahustíme kyselou smetanou rozkvedlanou s moukou, osolíme, povaříme, do hotových přidáme kopr a zjemníme máslem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat