1 kg zelených fazolek, 80 g másla, 5 hřebíčků, 3 lžičky cukru, 10 kuliček nového koření, sůl, 4 stroužky česneku, 300 ml rajské šťávy, lžička mouky, mletý pepř, citrónová šťáva
Na rozpuštěném másle osmahneme utřený nebo prolisovaný česnek. Vsypeme mražené nakrájené fazolky (pokud máme k dispozici čerstvé, je lepší použít), přidáme cukr a koření, sůl a necháme osmahnout. Přilijeme rajskou šťávu a podusíme doměkka. Je-li třeba, podlijeme ještě slabě vodou. Měkké fazolky nakonec můžeme zaprášit moukou a podle chuti opepřit a okyselit citrónovou šťávou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
9. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat