22. března 2013

Kanadské fazole

paprika červená, paprika žlutá, 2 cibule /střední/, 450 g červených fazolí /konzerva/, 450 g bílých fazolí /konzerva/, 3 lžíce olej olivový, 300 g mletého masa anebo šunky, kečup, sůl, pepř, chilli

Na pánev Wok dáme olivový olej, nahrubo nakrájenou cibuli a dozlatova orestujeme. Mezi tím si nakrájíme papriky na kostičky. Na orestovanou cibulku dáme mleté maso (nebo šunku či anglickou slaninu). Orestujeme, aby se vůně prolnuly. Na orestovanou cibulku a maso vysypeme fazole zároveň s pokrájenými paprikami, promícháme a necháme prohřát. Zalijeme kečupem a dokořeníme pepřem a solí. Pro ty, kdo mají rádi pikantní jídla, můžeme přidat chilli dle chuti. 

Žádné komentáře:

Okomentovat