maso 500 g, špagety 300 g, kečup jemný 300 ml, kečup ostrý 150 ml, cibule 300 g, sádlo 200 g, rajský protlak, sůl, kari lžička, pepř mletý lžička, sójová omáčka 2 lžíce, worcester omáčka lžička, vegeta lžička, sýr cihla 180 g
Maso nakrájíme maximálně na 1x1 cm kousíčky. Na sádlo dáme spěnit na drobno nakrájenou cibulku,pak přidáme maso (může být i sojová rýže namočená předem minimálně 6 hod.v maggi bujónu) Pak přidáme všechno koření vegetu a sůl a za občasného míchání dusíme (pokut možno ve vlastní šťávě) do měkka,(kdyby se maso přichytávalo podléváme jen malinko aby směs byla stále hustá) pak přidáme rajský protlak a dusíme asi 10 minut. Potom přidáme kečupy,zamícháme a jemně povaříme asi 5 minut. Během přípravy masa uvaříme špagety dle návodu na obalu. Servírujeme špagety na ně dáme směs, toto pak posypeme nastrouhaným sýrem.
Žádné komentáře:
Okomentovat