11. října 2010

Špagety s kečupovo masovou (sojovou) směsí

maso 500 g, špagety 300 g, kečup jemný 300 ml, kečup ostrý 150 ml, cibule 300 g, sádlo 200 g, rajský protlak, sůl, kari lžička, pepř mletý lžička, sójová omáčka 2 lžíce, worcester omáčka lžička, vegeta lžička, sýr cihla 180 g

Maso nakrájíme maximálně na 1x1 cm kousíčky. Na sádlo dáme spěnit na drobno nakrájenou cibulku,pak přidáme maso (může být i sojová rýže namočená předem minimálně 6 hod.v maggi bujónu) Pak přidáme všechno koření vegetu a sůl a za občasného míchání dusíme (pokut možno ve vlastní šťávě) do měkka,(kdyby se maso přichytávalo podléváme jen malinko aby směs byla stále hustá) pak přidáme rajský protlak a dusíme asi 10 minut. Potom přidáme kečupy,zamícháme a jemně povaříme asi 5 minut. Během přípravy masa uvaříme špagety dle návodu na obalu. Servírujeme špagety na ně dáme směs, toto pak posypeme nastrouhaným sýrem. 

Žádné komentáře:

Okomentovat