7. září 2010

Kachní drobky zapečené

3 vejce, 2/3 krupice, 1/3 polohrubé mouky, droby z kačeny

Uděláme těsto z 2/3 krupice, 1/3 polohrubé mouky, 3 vejec. Těsto zpracovat a potom nastrouhat na hrubo. Necháme proschnout 2-3 hodiny, potom osmažíme na sucho do růžova.  Drůbky vaříme ve vroucí vodě osolené, hladina musí sahat 2-3 cm nad drůbky. Vaříme do vyvaření vody, při mírném varu. Usmažíme cibuli do zlatova. Nakrájíme uvařené droby a maso obrané z kačeny. Potom smícháme drůbky, cibuli, maso, droby, přidáme cibuli, pepř. Vše dáme do pekáče a podle potřeby dochutíme omastkem a solí. Potom zapečeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat