15. září 2010

Závin z mletého masa

lístové těsto, mleté maso, majoránka, pepř, zázvor mletý, kmín, sůl, trochu sojové omáčky a další dle vlastní chutě

V míse propracujeme mleté maso s kořením ( majoránka, pepř, zázvor mletý, kmín, sůl, trochu sojové omáčky a další dle vlastní chutě). Na vále rozválíme listové těsto na placku jako na jablečný závin, nandáme masovou směs asi 3 mm a zabalíme do štrudlu. Přendáme na pečící plech, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme mírně solí a kmínem a dáme do trouby. Pečeme do růžova. Podávat můžeme teplé i studené. Hodí se jak k pivu tak i k vínu.  

1 komentář:

  1. velmi zajímavý recept, zde mají podobné zajímavé recepty jako u vás.

    OdpovědětVymazat