Kýtu protáhneme slaninou. V kastrole zpěníme na sádle rozkrájenou cibuli do růžova a přidáme všechnu zeleninu. Osmahneme. Přidáme osolené maso, pepř, nové koření a dusíme do poloměkka. Pak přilijeme víno a maso v troubě dopečeme za stálého podlévání doměkka. Maso vyndáme, rozkrájíme na plátky. Štávu zahusíme smetanou, smíchanou s moukou, cukrem a hořčicí. Krátce povaříme a přecedíme na maso. Podáváme s knedlíkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. září 2010
Vepřové maso v pikantní omáčce
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat