Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, potřeme olejem, kořením a prolisovaným česnekem. Necháme odležet minimálně 4 hodiny.Plátky opečeme na oleji, až změknou, přidáme nakrájenou cibuli a papriky, hrášek, podlijeme vodou a dusíme asi 15 min. Podáváme s rýží nebo máslovými noky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. září 2010
Zámecké plátky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat