12. července 2010

Ćoulend

30 dkg vepřového bůčku, hrnek krup, hrst sušených hub, hrnek fazolí, 4 brambory, 2 mrkve, 3 str.česneku, 1 petržel, 2 kedlubny, kostka masoxu, 1 malý rajský protlak, pepř, sůl, červená paprika, 3 bobkové listy, 1 střední cibule

Uvaříme kroupy,scedime a dáme stranou. Uvaříme fazole v osolené vodě a dáme stranou i s vodou. V hrnci zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájený bůček.opaprikujeme a smažíme dokud maso nepustí šťávu. Vlijeme 1 litr vody.Přidáme houby,masox, mrkev, kedlubny, petržel a vaříme. Když je maso skoro hotové přidáme kroupy, fazole i s vodou, bobkový list, brambory a vaříme dokud se brambory neuvaří. Na konec přidáme utřený česnek a protlak.

Žádné komentáře:

Okomentovat