Maso nakrájíme na drobné proužky, smícháme se sojovou omáčkou, vínem, solamylem a kořením a dáme odležet alespoň na 2 hodiny do chladničky. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme připravené maso a drobně nakrájenou cibuli a za stálého míchání opékáme. Když maso zlátne, přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek, na tenké proužky nakrájené zelí, celer a kedlubny. Opečeme ještě asi 5 minut - podle potřeby podlijeme několika lžícemi vody. Dochutíme podle potřeby glutasolem, solí nebo sojovou omáčkou. Ozdobíme proužky červené papriky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. července 2010
Čínská vepřová lahůdka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat