Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
29. května 2012
Posílení srdce
Podstatou infarktu je
choroba věnčitých tepen, které vyživují srdeční sval. Jsou-li zúženy, dodávají
srdci méně živin a kyslíku, na němž je srdce závislé. Med způsobuje rozšíření
věnčitých cév a zlepšuje koronární oběh krve. Podle sdělení řady autorů vede
užívání medu (průměrně 70g denně) po delší dobu (1 až 2 měsíce) u osob s těžkým
srdečním onemocněním ke zvýšení obsahu hemoglobinu, k upravení složení krve a
také srdečně cévního napětí a vůbec ke zlepšení celkového stavu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat