Hlávku zelí rozpulte, vykrojte košťál, nakrájejte na jemné nudličky. Sádlo rozpusťte, zelí v něm poduste do sklovita. Horkou vodou je zalijte až k povrchu, přikryjte poklicí a vařte. Bylinky svažte a přidejte k zelí. Cibuli, brambory a celer oloupejte, nakrájejte na tenké nudličky, po 20 minutách vmíchejte do zelí. Slaninu a salám nakrájejte na tenké plátky a 10 minut před dokončením přidejte k základu. Svazek bylinek vyjměte, vymačkejte. Jídlo dochuťte masoxem, solí a pepřem a nechte krátce odstát.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Zelí se salámem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat