Do 2,5 l vody dáme vařit uzená žebírka. Po uvaření ve vývaru vaříme brambory a mrkev s petrželí. Obereme žebírka a přidáme do hrnce. Opláchnutý šťovík nakrájíme a vložíme do hrnce zalejeme 1/4 l smetany a dochutíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Letní boršč
1/4 l smetany, brambory, mrkev, sůl, pepř, zahradní šťovík, nové koření, uzená žebírka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat