Fazole namočíme přes noc do vody a pak je dáme vařit s masem. Zelí uvaříme zvlášť. Uvařené maso vyjmeme, fazole smícháme se zelím a polévku zahustíme moukou rozmíchanou v mléce. Společně povaříme, dochutíme solí, pepřem a kořením a přidáme na kostičky nakrájené maso.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Polévka z kysaného zelí s bučkem a fazolemi
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat