čerstvá kořenová zelenina, hrášek ,květák nebo kapustičky-od všeho kousek, ovesné vločky, čerstvá petrželka nebo pažitka, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, polévkové koření, muškát, máslo
Na másle zpěníme cibulku, přidáme čerstvou kořenovou zeleninu, kterou nastrouháme na jemném struhadle, přidáme hrášek, květák nebo kapustičky - od všeho kousek, přihodíme hrst ovesných vloček nebo dvě, a vaříme. Nakonec vsypeme petrželku, nebo pažitku. Můžeme strouhnout trochu muškátu, pro chuť přidat i dva stroužky česneku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat