100 g předem pečeného kachního masa,1 šálek vývaru,40 g čerstvého nebo konzervovaného hrášku,1 okurka, 1 lžíce bílého vína, 1 lžička soli, špetka mletého pepře,1 lžíce kachního sádla, olej na smažení,100 g bílého chleba nebo veky, pažitka nabo petrželová nať
Pečené kachní maso rozsekáme na drobno. Pánev postavíme na prudký oheň, nalijeme do ní vývar, přidáme rozsekané maso, umytý zelený hrášek nebo na menší kousky pokrájenou okurku, víno, sůl, mletý pepř. Když vývar začne vřít, zamícháme do něho kachní sádlo a pak vše přelijeme do misky. Pánev umyjeme, znovu postavíme na prudký oheň, nalijeme do ní olej a když se rozpálí, přidáme kostičky chleba nebo veky bez kůrky. Za stálého míchání osmahneme do zlatova, přemístíme na talíř, přidáme ochucený vývar s masem a zeleninou, promícháme a ozdobíme posekanou pažitkou nebo petrželovou natí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat