Maso dáme vyvařit do 2-4 l vody /dle toho jak pak chceme mít hustý boršč/. Syrovou zeleninu všechnu důkladně osmahneme na oleji a s pokrájenými bramborami dáme na 1/2 hod. dovařit do vývaru. Dosolíme, dopepříme, podáváme s chlebem /černým/nebo se špalíčkem tvrdého sýra. /po uležení t.j. 2. i 3. den je boršč ještě chutnější.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Krýmsky boršč
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat