250 g celeru, 200 g brambor, 1 l vody, 2 dl mléka, 2 lžíce másla, sůl, polovinu bujónové kostky, petrželku
Očištěný celer a oloupané brambory nakrájíme na kousky a vsypeme do hrnce s vařící vodou.Pod pokličkou vaříme doměkka, celer a brambory rozmixujeme s mlékem a částí vývaru,přidáme zbytek vývaru, sůl, bujón, sekanou petrželku a necháme projít varem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat