mleté maso (balíček), červené fazole (možno čerstvé nebo s plechovky), cibule dle chuti, rajčatový protlak,mletá paprika, vývar z kostky, mouka a tuk na jíšku, oregáno,chili dle chuti ,nakrájené rajčata,
bobkový list, olej, sůl, pepř, kmín
Na rozpálený olej dáme nakrájenou cibuli a restujeme. Po chvíli přidáme kmín a rajčatový protlak a vše zamícháme potom přidáme mleté maso které chvíli opečeme, pak osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a ihned zalejeme vývarem a vaříme. Do vývaru přidáme bobkový list. Vše vaříme o měkka a potom zahustíme jíškou. Provaříme a dochutíme oregánem a chili. Nakonec vsypeme zvlášť uvařené (plechovku) červené fazole.Můžeme přidat nakrájená rajčata.
Žádné komentáře:
Okomentovat